Når passion og arbejde smelter sammen

Idéen til bolig universet startede faktisk allerede dengang jeg var bare 12år. Der skrev jeg i min uddannelses bog, at jeg en dag ville være indretningsarkitekt. Uden nogen anelse om hvordan jeg skulle blive det, eller om det overhovedet var noget man kunne leve af.

Alt jeg havde var en drøm, en fascination af det krative element og at skabe nye “looks”.

Det var så “slemt” i følge min mor, at hun hver gang, inden hun skulle ud af døren sagde: “Line, imens jeg er væk så flytter du ikke rundt på dit værelse igen – vel?”. For hun kendte mig jo, og det var præcis hvad jeg gjorde. Hele værelset blev endevendt og indrettet på ny, til min egen store begejstring. (knapt så begejstret var min mor)

I 2013 startede jeg instagram profilen @boliguniverset, sideløbende med at jeg arbejdede som frisør. Først var det blot tænkt som en ganske almindelig profil, men det skulle senere vise sig at blive startskuddet til min virksomhed. Indholdet på profilen kom nemlig hurtigt til udelukkende at omhandle min hobby og passion for indretning og boligstyling.

Mit hjertebarn er i dag vokset til mere end 12.000 følgere på instagram,
og er blevet til den forretning jeg engang kun drømte om.

Jeg tilbyder i dag indretning og boligstyling til private og erhverv, samt online markedsføring hvor jeg hjæper dig med at gøre din forretning synlig på de sociale medier.

Så her er jeg nu, og aldrig har jeg været mere passioneret og glad!

Kærlige hilsner
Line

Står du og mangler hjælp til

Inspiration til din bolig
Indretning og boligstyling
Rådgivning til dig der skal bygge nyt eller bygge om
Hjælp til funktionalitetsmæssige valg såsom køkken, bad, møbler, materialer og interiør
Indkøb af produkter ifbm. indretning og boligstyling

Se mine referencer og lad dig inspirere

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Mød Line Vejlgaard Bojsen

Jeg er den kreative stjæl, der altid har haft boligindretning som mit hjertebarn. Efter ti år i frisørbranchen har jeg sadlet om, da min hobby blev mere og mere min levevej i form af boligstylinger for private kunder.

Igennem 4 år har jeg haft instagram profilen @boliguniverset hvor jeg inspirerer til forskellige looks i indretningen.

Jeg vægter meget når jeg styler at folk også selv er med på råd , så jeg ikke bare overtager et hjem og gør hvad der passer mig. Det er folks hjem og deres private sted.